ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Κατηγορίες
Οίκοι
Προτεινόμενα
Ερωτικά DVD
 
 

Σχετικά με τη συλλογή DVD του sex shop Adam & Eve.
 
 
1. Για το Adam & Eve η παρακολούθηση ερωτικών DVD από ενήλικες συνιστά έναν ενήλικο τρόπο διασκέδασης.
 
 
2. Για να διασκεδάσετε θα πρέπει να παρακολουθήσετε καλές ερωτικές ταινίες. Το Adam & Eve πρόκειται να σας προσφέρει λοιπόν ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ερωτικές ταινίες.
 
 
3. Για εμάς ένα ερωτικό DVD είναι μια ταινία, ερωτική, που δημιουργήθηκε από συντελεστές τους οποίους σεβόμαστε και θεωρούμε πως κάθε υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει εάν το επιθυμεί. Για κάθε ταινία λοιπόν της αυστηρά επιλεγμένης συλλογής του Adam & Eve θα είστε σε θέση να πληροφορηθείτε τις παρακάτω πληροφορίες:
 
a) Τον πρωτότυπο ξενόγλωσσο τίτλο της ταινίας (ή ελληνικό στην περίπτωση που πρόκειται για ελληνική).
 
b) Το μέσο στο οποίο έχει κυκλοφορήσει η ταινία. Το μέσο είναι συνήθως DVD αλλά μπορεί να είναι πλέον και HD-DVD ή Blu-Ray. Τα HD-DVD και Blu-Ray παίζουν μόνο σε HD-DVD ή Blu-Ray αντίστοιχα Players, οι οποίοι παράγουν υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο (HD – High Definition). Το Adam & Eve πρωτοπορεί διαθέτοντας πρώτο στην ελληνική αγορά τίτλους HD.
 
c) Το στούντιο παραγωγής της ταινίας.
 
d) Τη χρονική διάρκεια της ταινίας. Συνήθως είναι ο συνολικός περιλαμβάνοντας και τη χρονική διάρκεια των επιπλέον παροχών που υπάρχουν.
 
e) Τη βασική κατηγορία που ανήκει η ταινία.
 
f) Την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας σε DVD. Πολλές φορές η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με την ημερομηνία παραγωγής της ταινίας. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, τότε η ημερομηνία παραγωγής αναφέρεται μέσα σε παρένθεση δίπλα στην ημερομηνία κυκλοφορίας.
 
g) Την κατάταξη (χαρακτηρισμό) της ταινίας. Όλες οι ταινίες μας απευθύνονται μόνο σε ενήλικες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και χαρακτηρίζονται ως αυστηρά ακατάλληλες (XXX) για ανηλίκους.
 
h) Τον σκηνοθέτη της ταινίας.
 
i) Μια περίληψη της υπόθεσης ή σύντομη κριτική της ταινίας. Επίσης τη βαθμολόγηση από αξιόπιστα ειδικά μέσα, όπως π.χ. περιοδικά σαν το Hustler ή οργανισμούς όπως το Adult Video Network (AVN), όταν είναι διαθέσιμη μια τέτοιου είδους πληροφορία.
 
j) Όλοι οι ηθοποιοί, γυναίκες και άνδρες, που συμμετέχουν στην ταινία.
 
k) Οι επιπλέον παροχές της ταινίας όπως αναγράφονται σε αυτήν (extras).
 
l) Φωτογραφίες του εμπρός και πίσω εξώφυλλου της ταινίας.
 
 
4. Όλες οι ταινίες που διαθέτει το Adam & Eve είναι πρωτότυπες, όπως ακριβώς μας παραδίδονται από τα στούντιο. Το Adam & Eve δεν διαθέτει και ούτε πρόκειται να το πράξει στο μέλλον, παράνομες κόπιες των ταινιών.
 
 
5. Η συλλογή που διαθέτει το Adam & Eve αποτελείται αποκλειστικά από ταινίες πολύ προσεκτικά επιλεγμένες, που οι περισσότερες από αυτές είτε έχουν προταθεί για βράβευση είτε έχουν βραβευθεί, στις απονομές βραβείων που γίνονται κάθε χρόνο από τη βιομηχανία της ενήλικης διασκέδασης.
 
Διαθέτουμε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει στον ερωτικό κινηματογράφο από τα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του 70 έως και σήμερα.
 
Το Adam & Eve δεν είναι βίντεο κλαμπ που διαθέτει παράλληλα μέσω του internet τις ταινίες τις οποίες νοικιάζει. Εισάγουμε οι ίδιοι τις ταινίες που θα βρείτε εδώ με αποκλειστικό σκοπό την μεταπώληση τους.
 
Τέλος, είμαστε πάντα ανοικτοί στις προτάσεις σας για βελτίωση!
 
 
Adam & Eve
Tο καλάθι μου
0Προϊόντα:
€0.00 Σύνολο:

Πληροφορίες
ΔημοφιλέστεραNewsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:Copyright © 2011 -- adameve.gr
Προσωπικά Δεδομένα | 'Οροι Χρήσης


- ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
- ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
- ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
- ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
- DVD