ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Κατηγορίες
Οίκοι
Προτεινόμενα
Θέση: /Ερωτικά Παιχνίδια/Φερομόνες

500 Cosmetics - Phiero Night Woman 10ml roll-on

 
500 Cosmetics - Phiero Night Woman 10ml roll-on

Οίκος:
Θέμα: Γυναίκες
Κωδικός: 500-05-WPD  
Είναι διαθέσιμο
  
Τιμή: €21.90

Ποσότητα:
Περιγραφή
 
Αμεσο φλερτάρισμα

Το Phiero Night Woman είναι ένα άρωμα με φερομόνες για τη γυναίκα, οικονομικό και ελκυστικό. Τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχονται σε συσκευασία roll-on σε μέγεθος τσέπης, σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Χρησιμοποίησε το για να νιώθεις πιο σίγουρη και ακαταμάχητη.

Το Phiero Night Woman ενδείκνυται για να:
  - Αυξάνει την προσωπική αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση
  - Αυξάνει την ελκυστικότητα
  - Βελτιστοποιεί τις προσωπικές σχέσεις

Πως λειτουργεί;

Το Phiero Night Woman είναι ένα αισθησιακό άρωμα για γυναίκες αποτελούμενο από 4 φερομόνες που συνδυάζουν την αρμονία του αρώματος και των αισθήσεων σε μια καινούργια μορφή roll-on που σας βοηθά να το χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή.

Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που ο οργανισμός μας εκκρίνει με σκοπό να διεγείρει τα σεξουαλικά ερεθίσματα. Οι φερομόνες εισάγονται στον οργανισμό μας από τη ρινική κοιλότητα, έρχονται σε επαφή με το όργανο Τζέικομπσον και δίνουν σήμα στον εγκέφαλο, δημιουργώντας μια θετική προδιάθεση τη συγκεκριμένη στιγμή.

Το Phiero Night Woman αποτελείται από 4 φερομόνες που διεγείρουν το όργανο Τζέικομπσον, ούτως ώστε να αποσταλεί άμεσα ένα σήμα και να προσελκυστεί το ενδιαφέρουν του άλλου ατόμου. Βελτιώνει την αντίληψη που έχουν οι υπόλοιποι για εμάς και αυξάνει την ελκυστικότητα που εκπέμπουμε.

Οσφρητική Οικογένεια: ’γρια ’νθη
Έτος Παραγωγής: 2014
Συστατικά Αρώματος: Ανδροστενόνη, 500 16-όλη, A-κετο, Estratetraenol, Αιθέρια έλαια, αρώματα άγρια, αμύγδαλο, Κέδρος, γλυκόλη

Από τι αποτελείται και πως χρησιμοποιείται;

Το Phiero Night Woman αποτελείται από ένα συνδυασμό 4 φερομονών των οποίων η δράση είναι να στέλνουν ερωτικά σήματα στο αντίθετο φύλο. Αυτές ανιχνεύονται από το όργανο Τζέικομπσον (το οποίο βρίσκεται στη ρινική κοιλότητα) και στη συνέχεια στέλνονται στον εγκέφαλο συμβάλλοντας στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας.
Ως άνθρωποι αιχμαλωτίζουμε τα χημικά αρώματα που δημιουργούνται από τις φερομόνες μέσω του οργάνου Τζέικομπσον. Αυτό ανακαλύφθηκε το 1703 και έκτοτε έγινε γνωστό ποιο όργανο γίνεται δέκτης των φερομονών και ποιο όργανο ελέγχει αισθήσεις όπως ο φόβος και το σεξ (μιλάμε για την «6η αίσθηση»).

Η χρήση του είναι πολύ απλή: η συσκευασία roll-on που διαθέτει είναι πολύ άνετη και εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος επιθυμούμε. Επιτρέπεται μόνο η εξωτερική χρήση και όχι η κατάποση του, ούτε η εφαρμογή του στα μάτια ή σε ευαίσθητες ζώνες του σώματος.

Η γνώμη των ειδικών

Δρ Sapetti
Ειδικός ιατρός στην Σεξολογία

Ανέκαθεν μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον το θέμα των φερομονών, λόγω της μεγάλης του επιρροής στην έλξη μεταξύ των ατόμων, κάτι που έχει ήδη αποδειχθεί από την επιστήμη.

Η γκάμα Αρωμάτων με φερομόνες Phiero βοηθά τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες στην αύξηση της αυτοεκτίμησης, αλλά επιπλέον, κάθε μπουκαλάκι περιέχει μια σειρά συνθετικών φερομονών που βελτιώνουν την προσωπική ελκυστικότητα του ατόμου. Το συνιστώ σαν ψυχολογική τεχνική για να βγει κάποιος έξω και να συναναστραφεί με τον κόσμο.
Υπεγράφη: Δρ Sapetti


Συχνές ερωτήσεις

Πώς χρησιμοποιείται;
Το Phiero Night Woman είναι πολύ εύκολο στη χρήση: απλά πρέπει να εφαρμόσετε το roll-on όπως θα κάνατα και με οποιοδήποτε άλλο roll-on. Να θυμάστε ότι είναι μόνο για εξωτερική χρήση και δεν πρέπει να καταποθεί ή να εφαρμοστεί άμεσα στα μάτια ή άλλες ευαίσθητες περιοχές του σώματος.

Έχει παρενέργειες;
Όχι, σε καμία περίπτωση το Phiero Night Woman δεν θα προκαλέσει κάποια παρενέργεια που θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για την υγεία.

Πόσο διαρκεί κάθε εφαρμογή Phiero Night Woman στο σώμα;
Η επίδραση των φερομονών στο σώμα θα διαρκέσει περίπου 8 έως 10 ώρες εφόσον εφαρμόζεται με το σωστό τρόπο. Κάθε μπουκαλάκι περιέχει 10ml.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Phiero Night Woman μαζί με άλλα αρώματα ή κολόνιες;
Ναι, τα συστατικά άλλων αρωμάτων σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν τις φερομόνες που περιέχονται στο Phiero Night Woman.

Πώς μυρίζει η κολόνια Phiero Night Woman;
Η κολόνια Phiero Night Woman έχει μια άψογη μυρωδιά και μεγάλη λεπτότητα, που σας επιτρέπει να τη φοράτε σε οποιαδήποτε κατάσταση, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, προσελκύοντας την προσοχή με το απαλό και μεθυστικό της άρωμα.

Χαρακτηριστικά

Προϊόν: Phiero Night Woman

Ενδείκνυται: Για τις γυναίκες που επιθυμούν να αυξήσουν την ελκυστικότητα και τον αισθησιασμό τους, βελτιώνοντας επιπλέον τις διαπροσωπικές σχέσεις με ένα τρόπο αυθεντικό, άνετο και οικονομικό.

Χαρακτηριστικά: Οι φερομόνες ελκύουν το αντίθετο φύλο και την αυτοεκτίμηση.

Συσκευασία: 10 ml.
 


Tο καλάθι μου
0Προϊόντα:
€0.00 Σύνολο:

Πληροφορίες
ΔημοφιλέστεραNewsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:Copyright © 2011 -- adameve.gr
Προσωπικά Δεδομένα | 'Οροι Χρήσης


- ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
- ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
- ΣΕΞΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
- ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
- DVD